High Class Evening

High Class Evening

High Class Evening

 

Heel gaaf op 30 maart 2018 vindt de eerste editie van High Class Evening plaats. Deze avond staat geheel in het teken van wat vrouwen echt willen!

DATE: 30 | 03 | 2018
PLACE: De Binder Leersum (Hoflaan 29, 3956 Leersum)
TIME: 19.30 uur
TICKETPRICE: 31,- Euro  KOOP HIER JE TICKET

 

High Class Evening

High Class Evening verzorgt inspirerende avonden die innovatief, hip, glamoures, prikkelend en met klasse zijn. Stel je eens voor je komt binnen over een rode loper wordt opgewacht door een oogverblindende man met een drankje. Lekker gek op de foto met je vriendinnen om vervolgens de zaal in te gaan. In deze eerste editie vindt daar de meest hilarische bingo ever plaats met hele gave prijzen. Zoals kaartjes voor een 90’s festival, bon voor de schoonheidsspecialist, wimper extensions. Een dinerbon en mooie verrassende producten! Dat wil je niet missen!

Dit ladiesevent is zijn gecreërd bij #ANNE. De ideeën worden in huis bedacht en vervolgens opgezet en uitgewerkt. De totale vormgeving van logo ontwerp tot website maar ook de (online) marketing wordt in huis gedaan. Totaal van A tot Z geproduceerd door #ANNE. De eerste editie vindt eind februari plaats en we zijn nog steeds op zoek naar partijen die als doelgroep vrouwen hebben in de leeftijdscategorie 25 – 50 jaar. Voor deze editie maar ook voor de volgende editie. De ambitie met dit ladiesevent is dat we ‘on tour’ gaan zoals dat mooi heet! High Class Evening On Tour! Hoe leuk klinkt dat. Elke event zal een High Class Evening op zich zijn waar de vrouw zich laat verrassen, inspireren en dat het beleeft wat het is om vrouw te zijn!

Voor meer informatie kunt u kijken op www.highclassevening.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.