EVENTS

Je ontvangt een uitnodiging voor een event, deze is prikkelend, je wordt getriggerd verder te lezen, er verschijnt een glimlach op je gezicht. Langzaam begin je een gevoel van opwinding in je onderbuik te voelen. Je bent mega nieuwsgierig wat is dit?!

#ANNE EVENTS

Op je telefoon open je je Facebook account huh! Wat is dat? Dat plaatje, die video.. deze pakt volledig je aandacht. Je kijkt erna en glimlacht.. Kijkt vervolgens verder en klikt door naar de fan page van het event.. Oké! Dat ziet er gaaf uit.. Wat is er nu anders.. Je kan het niet uitleggen.. Tickets heb je al geboekt!

Instagram, wow nu zie je het weer! Wat een creatie van enthousiasme wordt hier weergeven, je wilt weten wat het is.. Je kijkt op het insta account en denkt alleen maar wow!

Dan de website van het event.. het prikkelt, je blijft het volgen. Via nieuwsbrief en social media kanalen blijf je hier terug komen en de aanvang van het event voelt zoals toen je klein was en bijna jarig.. Kortom je ervaart opwinding, spanning! Je hebt er zin in!

Het moment dat je binnen komt, het evenementen terrein oploopt, het netwerkevent bezoekt denk je wow! Wat is hier nu anders dan anders.. Het is niet een event.. Het is een verhaal, en jij kan zelf bepalen hoe deze hoofdstukken verlopen..

Die avond..

Die avond lig je in bed, je kan niet slapen, je voelt de muziek door je aderen stromen, de drankjes die je dronk proef je na je ligt in bed met een glimlach… De ochtend erna wordt je wakker met het ‘joy’ gevoel. Die tijd erna blijf je herinnerd worden via social media, de foto’s, de muziek die hoort, een luchtje, een koekje.. Je hebt het beleefd!

#ANNE EVENTNa dat netwerkvent, dat business event kijk je dezelfde avond nog op LinkedIn om de nieuwe contacten die je hebt opgedaan toe te voegen. Je verteld tegen je partner thuis over de inspirerende sprekers, de betoverende entourage dat het netwerken nu eens echt leuk was. Je bent enthousiast, je glimlacht je wil eigenlijk weer! Vooral wat was de ‘branding’  origineel en apart. Vernieuwend!

Bij #ANNE geloven dat we door te beleven, te inspireren een onuitwisbare indruk kunnen achterlaten. Of dat nu voor een festival, een feestje, een business event of een netwerkborrel is maar dat kan ook een personeelsfeest of krantendag zijn we geloven in net even ‘anders’.

Een idee pakken wij creatief. persoonlijk en doelgericht aan door onze gedreven en open minded manier van denken en beleven.

 

Wij maken geen events wij creëren events!