DESIGN

Je zit in de auto en luistert gedachteloos naar de muziek.. Daar wordt je ingehaald door een vrachtwagen. Goh wat heeft deze een mooie trailer erachter met een gaaf doek. Wat inspireert dat design. Het blijft hangen…

Op kantoor gekomen ga je achter je bureau zitten en open je de post. Wat zit daar voor aparte flyer tussen. Heuy! Ik zag daar net een vrachtauto van rijden denk je.. De flyer maakt indruk op je. Deze is duidelijk gemaakt met de gedachte dat je verder moet denken.

 

‘Instead of thinking outside the box, We get rid of te box.’

 

Overduidelijk is de vormgever samen op zoek gegaan naar de perfecte uitstraling met magische resultaten. Tenslotte is een origineel is altijd meer waard dan een kopie ’. Jouw merk is uniek! Deze designer is aan de gang gegaan met het doel te inspireren. Je ziet ook gelijk dat het drukwerk bij het DNA hoort van het bedrijf wat dit gemaakt heeft… Terug naar de orde van de dag!

#ANNE DESIGN2 dagen later open je je mailbox en daarin zitten zoals gewoonlijk een heleboel mail. Er zit er eentje tussen waardoor je gelijk geprikkeld wordt! Deze digitale mailing, deze nieuwsbrief bevat geen nieuws maar een verhaal! Storytelling zoals dat heet met een hip woord. Je klikt door en komt op de website.

Deze website is er eentje waar je gelijk verliefd op wordt. Je kan het niet onder woorden brengen.. Overduidelijk wordt hier verteld waarom het bedrijf doet wat ze doen i.p.v. wat ze nou doen. Je blijft hangen. Je voelt je geïnspireerd!  Deze website heeft goeie content, de tekst is goed geschreven, zeker weten dat google hem best goed vindt. De SEO zal zeker kloppen. Hier zit een team achter maar toch anders.. Deze website heeft niet het doel een visitekaartje te zijn van het bedrijf. Deze website is een complete visuele identiteit. Dit is het verhaal van het bedrijf, het merk!

Dan de filmpjes van dit bedrijf, dit merk dat zijn niet zomaar filmpjes… het zijn mini speelfilmpjes. Het zijn complete verhalen in een minimaal tijdsbestek. De foto’s die dit bedrijf, dit merk gebruikt zijn beelden die echt zijn. Ze zijn niet alleen creaties er is echt in beelden gedacht.

Je bent verliefd! Je wilt dit! Je bent geïnspireerd!

 

“(online) marketing gaat niet om wat je doet maar waarom je het doet!”

 

#ANNE FOTOGRAFIEWaarom is dit anders..?

Bij #ANNE werken we om te inspireren! Heel simpel is dit biologisch bepaald. In je brein zit je Neocortex, deze is verantwoordelijk voor ons rationele en analytisch denken, je taalvermogen. Dan komt je limbische brein. Deze is verantwoordelijk voor alle gevoelens, zoals vertrouwen, loyaliteit. Hier worden keuzes gemaakt op gevoel. Waarom wordt je verliefd? Dit kan je niet uitleggen dat voel je. Dat! Dat vinden we inspirerend! Dat willen we je laten beleven! Je klanten laten beleven, het zelf beleven! Daar kan geen statistiek tegen op! Hoe we dat bij #ANNE doen?  Jouw idee, jouw opdracht, jouw doel wordt creatief, persoonlijk en doelgericht door dat #ANNE met een open minded manier van denken en beleven aan de gang gaat!

 

“Design is niet een jasje wat je zomaar even aantrekt.. het is een visuele identiteit!”